Jeg føler meg som verdens heldigste som kan få lov til å leve av å fotografere. Jeg møter fantastisk mange fine mennesker, og jeg får lov til å reise til mange fine steder. Ekstra heldig følte jeg meg nå i høst da jeg fikk gjøre familiefotografering på Svalbard.

I høst var jeg på Svalbard sammen med noen fotografkolleger. Sammen bestemte vi oss for å tilby fotografering til de som ønsket det. Noen av de jeg fotograferte var denne vakre, lille familien.

Å vokse opp på Svalbard må være en vakker, spennende, utfordrende og unik opplevelse. Det er et tøft liv der oppe blant iskledte topper og nakne sletter som gir et minimalt livsgrunnlag for folk og fe. Det er ikke et liv som passer for alle, men det er et liv som bringer menneskene der oppe nærmere hverandre. Nærmere naturen. Nærmere selve grunnlaget for vår eksistens.

Kunne du tenke deg en mer avslappet, morsom og jordnær familiefotografering? Ta en titt her for å kontakte meg

Leave A

Comment