fødselsfotografering

Fødselsfotografering
fra 12.000,-

Nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering
1.600,-

Konfirmantfotografering

Konfirmantfotografering
1.200,- 

Kine's Fun-5

Kjærestefotografering
1.200,-

Gravidfotografering

Gravidfotografering
1.200,- 

barnefotografering_søsken

Barn, baby, søsken og familie
1.200,-

Portrettfotografering

Portrettfotografering
1.200,-

MANGE LURER PÅ…

Kvalitet vs kvantitet

Jeg jobber hardt for å holde et høyt kvalitetsnivå på fotografiene mine. Jeg setter av god tid til hver fotografering, både til planlegging, gjennomføring og etterarbeid. For eksempel bruker jeg ofte 1 time for å planlegge en nyfødtfotografering, opp til 4 timer for å gjennomføre den, og nye 3-4 timer for å sortere og bearbeide fotografiene i etterkant. Jeg ønsker at fotografiene som forlater studioet skal føles kjente og personlige, og at de skal holde en høy fotografisk kvalitet.

Alt dette betyr at jeg fokuserer på færre, men mer gjennomarbeidede, fotografier. Jeg ønsker å bruke tid på å gjøre arbeidet mitt best mulig.

Forstørrelser og bildeprodukter

Når bildene fra din fotografering er ferdige vil du få tilsendt en link til et webgalleri. Her kan dere se igjennom fotografiene deres, og vise dem til familien, om dere ønsker det. Dere kan også bestille enkelte produkt direkte fra galleriet, men aller helst vil jeg gjerne at dere kommer på en bestillingstime hos meg. Da kan jeg blant annet hjelpe dere med å velge papir til forstørrelser og størrelser til veggen. Visste dere for eksempel at et bilde i 40×60 høres ganske stort ut, men blir veldig puslete alene over en 3-seters sofa?

Printene jeg leverer er produsert på bomullspapir, og printet på profesjonelle printere tilpasset det enkelte papir. Jeg hjelper dere med å velge egnet papir for nettopp deres fotografier slik at det endelige resultatet blir best mulig.

Ønsker du et rammeløst uttrykk, så anbefaler jeg stand outs. Dette kan erstatte et lerret, men med bedre bildegjengivelse og langt bedre holdbarhet. Elsker du lerret? Selvsagt kan jeg lage det også, og da i en kvalitet som slår billig-leverandørene ned i støvlene.

 

 

Får vi filene til eget bruk?

Hos meg får du hjelp og veiledning fra planleggingsfasen til fotografiet henger på veggen hjemme hos dere. Forstørrelser, innramminger, album og annet bestiller du i etterkant av fotograferingen, og jeg hjelper dere på veien mot ferdig produkt. I studioet kan dere se eksempler på produkter som kan bestilles hos meg. Bestillingen legger du inn når du får galleriet, eller du kan vente noen måneder. Du har mulighet til å spre kostnadene ut over tid, om du ønsker dette. Fotografiet er for meg et håndverk jeg er stolt av, ikke et masseprodusert medium som blir liggende på en harddisk og glemt.

Som et lite unntak tilbyr jeg deg å kjøpe digitale kopier av fotografiene du kjøper til vegg og i album. Disse kan du bruke f.eks. til Facebook og Instagram. Det er bare å spørre meg om det!

Hva betaler vi for?

Å skape gode, personlige fotografier tar tid, og krever innsats. En portrettfotografering, enten det er barn eller konfirmant, tar oftest mellom 1-2 timer hos meg. En nyfødtfotografering kan ta opp til 4 timer, avhengig av den lille som skal fotograferes.

Jeg legger ned mye arbeid både før, under og etter fotograferingen. Planlegging av lyssetting, arbeid under fotograferingen for å få frem det personlige hos de som fotograferes og etterbehandlingen er ikke noe jeg ønsker å gjøre etter samlebåndsprinsippet. Mange av de som kommer til meg legger spesielt merke til hvor god tid jeg har når jeg skal fotografere barn. Noen er sjenerte, noen trenger hjelp til å slutte å klovne, alle er sine egne små mennesker med sine egne personligheter, og de trenger å bli trygge på meg før de tør å vise hvem de egentlig er.

Når bildene er tatt, er bare halve jobben gjort. Redigeringen er tidkrevende, og jeg ønsker å få frem det beste i de fotografiene jeg har tatt.

Album, forstørrelser, innramminger og andre produkter bestiller dere etter dere har sett bildegalleriet deres.

Hvor lang tid tar det før vi får se bildene?

Det er vanskelig å svare på. Jeg arbeider alene i min bedrift, og i noen perioder har jeg mer å gjøre enn i andre perioder. Det kan derfor ta alt fra 1-6 uker før galleriet er ferdig, og dere kan komme tilbake på bestillingstime. Men, hvis du har det travelt, så sier du bare ifra, så finner vi en løsning!

Rammer og innramming

Jeg fører et bredt utvalg av kvalitetsrammer. Alle utførelsene kan bestilles på standardmål, og de kan også bestilles på spesialmål. Om du trenger å bytte ramme på gamle bilder, kan jeg også hjelpe deg med dette.

Fant du ikke svar på det du lurer på?

Send meg en melding, så hjelper jeg deg.